Producten DesktopsNotebooksBeeldschermenPrinters
PC's op maat
Bij Gerdisoft worden de computers zelf geassembleerd. Hierbij worden enkel hoogwaardige merkcomponenten gebruikt (Intel moederborden & processoren, Antec Cases, Samsung DVD- en CD-Writers, ...)
Deze PC's worden in samenspraak met u samengesteld. Pas na uw definitieve bestelling worden alle onderdelen besteld en de PC geassembleerd en getest. Alle software is origineel en u ontvangt hiervan dan ook de correcte Cd's en licenties.

De naverkoop service is zoals het moet zijn: alle PC's bij ons aangekocht genieten een on-site garantie van twee jaar. Op de monitoren is er standaard drie jaar garantie. Op de OKI-laser printers is er standaard drie jaar garantie on-site!

Ook PC's die niet bij ons aangekocht zijn, worden door ons nagekeken.

Desktop PC Home-Business
Deze PC is een goede maatstaf van aan wat een gemiddelde computer moet voldoen. Zeker niet de lichtste computer, maar ook niet te zwaar. Samengesteld voor de "modale" gebruiker.
Deze computer is slechts ÚÚn voorbeeld. Alles van de configuratie kan aangepast worden: zwaardere of lichtere processor, meer of minder geheugen, andere monitor (of geen monitor als u reeds over een beeldscherm beschikt), ...
Kom vrijblijvend langs voor meer info en/of advies.
 Bekijk de brochure
(om de brochures te bekijken heeft u 'Acrobat Reader' nodig (standaard ge´nstalleerd op de Gerdisoft pc's). Ga naar de site van Adobe om dit gratis te installeren)


Gaming PC
Een Game-computer moet voldoen aan de zwaarste eisen: zware processor, voldoende geheugen, goede video-kaart, snelle schijven, ...
Dit vergt allemaal zeer veel stroom en daarom is een zware voeding van levensbelang. Vandaar een voeding van 620 Watt.
Om dit alles te kunnen koelen (en natuurlijk ook omdat het gewoon mooi is) is een speciale kast noodzakelijk.
Bekijk de brochure
(om de brochures te bekijken heeft u 'Acrobat Reader' nodig (standaard ge´nstalleerd op de Gerdisoft pc's). Ga naar de site van Adobe om dit gratis te installeren)
Antec Nine Hundred